Horecabeveiliging
EEN HORECAPORTIER EN GASTHEER IN EEN

Wanneer u te maken heeft met een open object, is er een grote kans dat er zich onregelmatigheden voordoen. Veel horecagelegenheden maken gebruik van horecaportiers vanuit een bepaalde behoefte of omdat de overheid dit vereist. Het uitgangspunt daarbij is om een gecontroleerde toegangsregulatie te bewerkstellen waardoor ongenodigde individuen of ongewenste goederen geweerd worden. Horecaportiers krijgen te maken met bedreigingen of excessen die uitmonden in gebruik van geweld.

Onze horecaportiers zijn naast de standaard opleidingen extra opgeleid om met deze situaties om te gaan. De horecaportiers van RECO Security fungeren niet alleen als portier, maar ook als gastheer/gastvrouw. Wij zien onze beveiligers niet alleen als  visitekaartje van ons bedrijf, maar ook als visitekaartje van uw bedrijf. Tevens ziet RECO de juiste samenwerking tussen eigenaar, horecaportier en andere ondersteunende diensten als een belangrijk aspect. Door de juiste samenwerking kunnen wij u adviseren en inlichten betreft: wetgeving, aangiftes, feesten/festivals en de laatste gebeurtenissen rondom uw onderneming.