Opleiding

RECO Security weet dat beveiliging een vak op zich is. Elke opdracht vergt een goede planning, coördinatie, inzet van de juiste beveiligingsmiddelen en de professionele beveiliger die zijn vak verstaat. RECO Security is een erkend leerbedrijf volgens het landelijk orgaan SBB/eX:plain. Wij leiden personeel op voor het vak beveiliging. Hierdoor staan wij garant voor kwaliteit die we leveren aan onze opdrachtgevers. RECO Security werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde beveiligers afkomstig uit verschillende vakgebieden. Hun veelzijdige kwaliteiten worden gevormd door een correcte verschijning en een flexibele houding. Bovendien hebben ze daarbij de optimale aandacht voor veiligheid en discretie. Onze werkwijze:

ONZE WERKWIJZE:

STAP 1:
U geeft aan, dat u behoefte heeft aan beveiligingspersoneel. Wij maken in samenwerking met u een werknemersprofiel.
STAP2:
Wij selecteren personeel binnen onze organisatie die voldoen aan het werknemersprofiel. De cv’s worden naar uw gezonden. Uit deze cv’s maakt u een selectie, waarop wij deze kandidaten uitnodigen voor een gesprek.
STAP3:
De geselecteerde werknemers gaan voor u aan het werk. Mocht u na een vooraf afgesproken tijd zeer tevreden te zijn over een aantal beveiligers, kunt u (indien gewenst) deze beveiligers geheel kosteloos van ons overnemen.